Štědrá La Loca
Gourmet & Cestování

Štědrá La Loca

La Loca na Štědrý den poskytne zcela nový jídelní koncept Together Tastes Better!

Celý koncept TTB vymyslel Radim Gerlich, zdejší zkušený šéfkuchař, který má zkušenosti ze známých českých restaurací jako Aromi, La Bottega di Finestra či Bianco E Nero.

Jeho nadšení pro jídlo ho dokonce zavedlo až na Srí Lanku, kde jako jediný český kuchař zařadil do svých pokrmů tamní veleznámou ingredienci – čaj.

Své znalosti využil v připravovaném menu vánočního rautu, který bude La Loca servírovat na Štědrý večer mezi 19:00 a 22:00. Na menu nebude chybět ani klasický smažený kapr, ovšem doplněný jogurtem a koprem. Vedle něj se na rautovém stole dále objeví quiche s růžičkovou kapustou a kaštany, roastbeef, rybí polévka se šafránem a slávkami, gnocchi s pečenou zeleninou a lanýžovým máslem, krůta či panettone s vanilkovou omáčkou i vánoční pudink.

Předkrmy

Buvolí mozzarella s pečenými rajčaty

Špenát s pečenou dýní a houbami portobello

Roastbeef s ořechy dolce amaro a gorgonzolou

Marinovaný losos s řepou, koriandrem a pomeranči

Quiche s růžičkovou kapustou a kaštany

Polévka

Rybí polévka se slávkami, šafránem a křupavým chlebem

Hlavní chody

Pečená krůta s kaštanovou nádivkou a brusinkovým jus

Smažený kapr s koprem a jogurtem

Gnocchi s pečenou zeleninou a lanýžovým máslem

Pečená šunka s gravy

Přílohy

Bramborový salát

Lesní houby s kroupami a petrželovým máslem

Grilovaná polenta

Pečené brambory s česnekem a chilli

Dezerty

Panettone s vanilkovou omáčkou

Vánoční pudink

Dýňový koláč

LA LOCA

podobné články