Letní menu ze zahrádky
Gourmet & Cestování

Letní menu ze zahrádky

Co roste v letních měsících na českých zahrádkách? Okurka, hrášek, jahody, salát, černý rybíz a meruňky. Právě tyto plodiny hrají důležitou roli v celém novém letním menu v restauraci Mlýnec. 

Šéfkuchař Marek Šáda dal roli okurce v předkrmu, hrášku v polévce, salátu v hlavním chodu a rybízu s meruňkami v dezertu. Samozřejmě v podání gurmánského kreativce, jako je Marek, se můžeme těšit na nečekané.

Letní měsíce ve stověžaté Praze mohou být osvěžující. Stačí zajít do restaurace Mlýnec, která nabízí na své terase u Vltavy, jeden z nejkouzelnějších pohledů na Karlův most a rázem se každý příchozí bude díky letnímu pokrmu a tamní atmosféře cítit absolutně letně. 

www.mlynec.cz

podobné články